Cautare

824 de rezultate pentru "subiecte titularizare teleorman" (8.06 secunde)
Suceava, Bacau, Vaslui, Vrancea, Galati, Braila, Tulcea, Ialomita, Constanta, Prahova, Dambovita, Arges, Teleorman, Olt, Valcea, Sibiu, Gorj, Dolj, Mehedinti, Timis, Salaj si Bistrita-Nasaud.
Eu, personal, sunt de acord cu aceasta parte a retragerii din Parlament", a declarat Liviu Dragnea, secretar general al PSD si presedinte al Consiliului Judetean Teleorman.
Potrivit Mediafax, dintre cele 184 de incidente, 103 au avut loc in mediul rural, iar cele mai multe s-au inregistrat in Dambovita (22), Hunedoara (19), Mehedinti (14) si Braila (13).Pentru aceste fapte au fost aplicate 76 amenzi contraventionale in valoare de circa 33.000 lei.Din 76 de amenzi aplicate de politie, cele mai multe au fost inregistrate in Braila (13), Dambovita (11) si Prahova (7).Datele prezentate de catre ministru releva ca, din totalul celor 53 de infractiuni, 13 au vizat promisiunea, oferirea sau darea de bunuri, iar doua au fost legate de portul fara drept de arma alba.In primele cinci zile de campanie au fost inregistrat 310 manifestari electorale, cele mai multe in Timisoara (32), Teleorman (25), Brasov (23), iar pe timpul manifestarilor au fost aplicate 5 sanctiuni contraventionale.
USL castiga aproape sigur 33 de CJ si 28 de municipii Dupa centralizarea a 70% din sectii Seful de campanie al USL Liviu Dragnea a declarat ca Uniunea castiga presedintia Consiliilor Judetene Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Botosani, Brasov, Braila, Buzau, Caras-Severin, Calarasi, Constanta, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Huneadoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mures, Olt, Prahova, Satu-Mare, Salaj, Suceava, Teleorman, Timis, Vaslui, Valcea, Vrancea, dupa numararea a voturilor din 70% din sectii.
Constanta - 22, Buzau, Teleorman si Brasov - cate cinci, Arad, Bacau, Giurgiu, Iasi si Sibiu - cate patru, Calarasi, Dambovita, Hunedoara, Timis, Vaslui - cate trei, Bucuresti, Dolj, Ilfov, Braila si Vrancea - cate doua si Arges, Botosani, Caras Severin, Galati, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Bihor, Cluj, Ialomita, Harghita, Prahova, Salaj si Suceava cu cate o contestatie.
Si co-presedintii USL - Victor Ponta si Crin Antonescu - candideaza in tara, la Gorj, respectiv Teleorman. Intre cei 406 candidati cu care USL candideaza la alegerile parlamentare se regasesc 38 de femei, iar UNPR este singurul partid din Uniune care nu are candidat in Diaspora.
Sa luam cazul fostului prefect de Teleorman, Teodor Nitulescu ,reclamat ca incompatibil la scurt timp dupa ce a fost numit de Emil Boc iin functie.
Arges, Bacau, Botosani, Brasov, Braila, Buzau, Constanta, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Ialomita, Iasi, Ilfov, Mehedinti, Olt, Prahova, Suceava, Teleorman, Tulcea, Valcea, Vaslui, Vrancea, Muncipiul Bucuresti.
In judetul Teleorman, fieful secretarului general al PSD, Liviu Dragnea, se inregistra, potrivit BEC, cea mai mare prezenta la vot, de 48,92% din totalul alegatorilor inscrisi in liste, fiind urmat de judetele Gorj - 47,68%, Olt - 44,32%, Mehedinti - 43,73% si Giurgiu - 43,32%.
Fostul presedinte CJ sare cam repede din Teleorman pe taramul mai sofisticat al politicii externe, semn ca s-a cam saturat sa fie "celalalt" lider, omul pus sa faca mai mult si sa vorbeasca mai putin.
Arges, Bistrita, Buzau, Botosani, Dambovita, Dolj, Giurgiu, Hunedoara, Ialomita, Mehedinti, Olt, Teleorman, Vaslui si Vrancea. In alte 11 judete in care PSD si UNPR au candidat pe liste comune vor fi facute aliante cu ALDE pentru a forma majoritati in Consiliile Judetene.
- judetul Botosani - comuna Vlasinesti - judetul Brasov - orasul Rasnov - judetul Braila - comuna Viziru - judetul Caras-Severin - comuna Lapusnicu Mare - judetul Calarasi - orasul Lehliu Gara si comuna Unirea - judetul Constanta - comuna Nicolae Balcescu - judetul Dolj -municipiul Craiova si comuna Isalnita - judetul Gorj - municipiul Targu Jiu si comuna Dragutesti - judetul Harghita - comuna Siculeni - judetul Hunedoara - municipiul Lupeni si comuna Salasu de Sus - judetul Ialomita - orasul Amara, orasul Fierbinti Targ si orasul Tandarei - judetul Iasi - comuna Sipote - judetul Ilfov - comuna Jilava - judetul Maramures - orasul Ulmeni si orasul Baia Sprie - judetul Mehedinti - comuna Simian si comuna Godeanu - judetul Neamt - municipiul Roman, comuna Pipirig si comuna Baltatesti - judetul Olt - comuna Osica de Sus si comuna Sprancenata - judetul Prahova - orasul Busteni, orasul Baicoi, comuna Dumbrava si comuna Calugareni - judetul Salaj - comuna Fildu de Jos - judetul Sibiu - comuna Marpod - judetul Suceava - comuna Iacobeni si comuna Siminicea - judetul Teleorman - comuna Olteni - judetul Timis - comuna Denta - judetul Tulcea - comuna Beidaud - judetul Vaslui - comuna Fruntiseni - judetul Valcea - comuna Bujoreni - judetul Vrancea - comuna Jaristea.
STOP A, doamna aceea din Teleorman care este europarlamentar de doua mandate STOP Si iata cum, dupa un premier misogin care a zburatacit (cat a putut) femeile din Guvern, urmeaza chiar o femeie STOP Este ce mai buna dovada ca oricare membra PSD poarta in poseta un mandat de prim ministru.
Nu radeti, ca la fel or fi ras unii de dosarul de instigare la abuz administrativ cu secretarele de la Teleorman ascultate de SRI si uite ca a luat Dragnea 3 ani si ceva cu executare.
Ca n-are de unde. Ca e un derbedeu de Teleorman. Si un naspa. si se tine cu una tanara. Si e divortat.
Judetele in care s-au realizat proiecte prin RICOP sunt Bacau, Iasi, Neamt, Vaslui, Braila, Buzau, Galati, Arges, Dambovita, Teleorman, Dolj, Gorj, Olt, Hunedoara, Valcea, Brasov si Covasna.
Cresteri nejustificate au fost inregistrate si in judetul Teleorman, unde pretul tractoarelor achizitionate de la societatea Tractorul Brasov a fost mai mare cu 56,63% in perioada septembrie 2002 - decembrie 2003.
Chiar si in judetele din Campia Romana - principala zona agricola a Romaniei, insamantarile au fost intarziate, lucrarile fiind efectuate in proportie de 85% in Dolj, 74% in Teleorman, 65% in Dambovita, 65% in Ilfov, 54% in Gorj, 44% in Calarasi sau 30% in Braila!
Cele mai mari sume au fost virate in conturile directiilor agricole Teleorman, Dolj, Calarasi si Ialomita. De asemenea, potrivit lui Moldovan, Ministerul acorda prime diferite pentru laptele livrat la procesare, in functie de perioada si de zona.
Astfel, au fost inundate 9.450 de hectare de terenuri agricole in Arges, 16.976 in Calarasi, 1.046 in Constanta, 3.251 in Dolj, 20.185 in Giurgiu, 381 in Gorj, 8.743 in Olt, 59.128 in Teleorman, 791 in Tulcea si 2.766 in Valcea.
google-analytics.com